Havens gaver…

I disse dage er det en stor glæde, at komme hjem fra arbejde og lede efter de pakker haven har åbnet i dagens løb. Der bliver ikke sparet på gaverne og turen rundt i haven bliver nydt i fulde drag, inden jeg dejser om i stolen under æbletræets skygge, for at ta en slapper ovenpå dagens strabadser i varmen og bare nyde haven og alle de skønne blomster.
Den skønne pæon Charlie´s White stod i fuld flor da jeg kom hjem i går.
Den plejer at springe langsomt ud så man kan følge dens udvikling, i år er det fuldt skrue fra start.
 Hagley Hybrid sprang også ud i går.
Det samme gjorde Festiva Maxima.

De første blomster i velduftende jasmin er også sprunget ud.

Det er 14 dage tidligere end sidste år.
 I dag var den smukke Jacques Cartier kommet i blomst.
Desværre har noget ramt rosen, bladene ruller sammen og ser ikke for godt ud.

Odyssey er gået fra en enkelt blomst til en hel buket,

Efter at ha leget grønsag i nogle timer efter arbejde idag, vågnede jeg op til dåd sidst på dagen da temperaturen var faldet lidt. Manden er på døgnvagt, så jeg stod selv for underholdningen i aften.

Jeg tænkte at det ville være skønt at blive kølet lidt ned og efter at ha tømt drivhuset gik jeg i gang med at vaske det ned indvendigt. Det var helt perfekt og for en gangs skyld var det våde job en fornøjelse :).

Der stod stadig en del frøplanter i drivhuset, som endnu ikke er blevet plantet ud. Nu står de i skyggen og venter på de meget tiltrængte regnbyger, som forhåbentlig snart vil gøre jorden lidt mere samarbejdsvillig.
 
Godt jeg lige nåede at tage et sidste billede af miss bateman den anden aften, for selv om der bliver pakket mange gaver ud, er der også meget der allerede er takket af.
Fuldmånen var smuk og dramatisk for nogle aftener siden.

Jeg kan se på vejrudsigten, at jeg må tidligt ud i morgen og rydde tingene tilbage på plads i drivhuset, inden det atter bliver for varmt. Regn er der desværre ingen tegn på den kommende uge, så der skal også bruges tid på vanding.

Lige et enkelt spørgsmål på falderebet…Jeg plejer at få besked i min mail bakke, når jeg får kommentarer. Det får jeg så ikke længere, er der noget jeg har overset eller har jeg bare lavet ged i det  ?????

Mange sene lørdags hilsner herfra 🙂

Indlægget Havens gaver… blev først udgivet på Havehegn til din have.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *