Hvad sker der hos Fru Pedersen.

Der sker så mange ting. Foråret er allerede kommet. Jeg har været på kursus i at lave video. Jeg har passet en syg Flora. Besøgt havevenner. Shoppet hornvioler, været til foredrag og meget mere.


Det tidlige forår er en gave. Jeg nyder dagene er milde og lange. Jeg river af og klipper ned. Fuglebadene er blevet skrubbet og der er rent frisk vand i dem alle, 28 stk, fordelt rundt på de 2 tønder land.I sidste uge satte jeg kartofler i et af højbedene, vandvid, vil nogen måske mene, men jeg tror det går, og vi får tidlige kartofler. Meldes der frost, må jeg jo bare dække dem med en dyne, eller vintermåtte.

Hvidløgene står med små friske spir.

Vi fik ællinger i starten af januar, de er vokset godt, og nyder livet i andegården.

Forårsblomsterne pibler op af jorden, og giver farve i haven.
Jeg synes aldrig græsset har været så grønt i februar før, ingen bare pletter. Den milde vinter har været godt for græsset. Det pynter i bedene af få klippet de visne staudetoppe ned og revet det værste væk af blade og grene.

 Der er de smukkeste spejlinger i spejlbassinet. Jeg nyder helt vildt at være igang i haven igen. Solen og det milde vejr, er virkelig en gave, når man ellers kunne have forventet sne og frost på denne tid. Nu er det snart første marts, den første forårsmåned. De første frø er købt, og jeg er så småt begyndt at plante hornvioler i krukker.

Elsker foråret.
PS. Hvis du synes der er lidt for stille her på bloggen, så kan du følge mig på Instagram, der er jeg lidt mere aktiv. Tryk HER


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *