Tilbageblik på haveåret 2018.

2018 var et rigtig godt haveår for mig. Der skete så mange gode ting og jeg mødte så mange fantastiske mennesker. 


Haveåret startede med nogle ret store projekter, hvor allén blev til, et stor nyt staudebed, erstattede noget krat, og der blev lavet flere opgraderinger rundt omkring i haven.

I starten af året, hvor frosten slog til i et par uger, blev der malet vægge i flere rum. Festlokalet, de 2 gæsteværelser, 2 badeværelser, soveværelset og gangen fik en omgang. Ekstra bonus ved at male, er at jeg så får ryddet ekstra godt op, sorteret, gjort rent, vasket gardiner og forhæng.

Foråret var kort og varmt, så forårsblomsterne blomstrede ret hurtigt af. Men hvor var det dejligt med sol og varme ovenpå vinteren.
Haven var åben fra 1 maj til 21 okt.


Sidst på foråret var jeg på inspirationstur til Sverige, med nogle fantastiske dejlige bloggere og Instagrammere. Den tur gav mig så meget inspiration, glæde og energi.


Vi havde den længste, varmeste og tørreste sommer, jeg kan huske. Den var dejlig, men også hård. At have en besøgshave i sådan et vejr, er virkelig hårdt arbejde. Der blev vandet og vandet, så alt overlevede og haven var så frisk og frodig som det kunne lade sig gøre. Mange planter kunne godt lide varmen, og kvitterede med ekstra mange blomster, hvilket var en stor glæde.

Jeg kan aldrig huske vi har grillet så meget en sommer.


Sidst på sommeren blev det høst, Hr. Pedersen havde passet sine marker godt med vand, så høsten var god.

Køkkenhaven bugnede som aldrig før.

Det blev sensommer og havens stilleben fik en opgradering.

Lysaftner i midten af september. 

Det blev efterår, med de smukkeste høstfarver. Bedene blev gjort rene og kanterne taget af for sidste gang. Jeg var på nogle kurser i online markedsføring. Havemøblerne kom ind og blev gjort forårsklar. Sidst i oktober begyndte jeg at øve mig i at holde lidt fri.

Vi nød at holde fri sammen i weekenderne, og var ude at opleve jul andre steder end herhjemme. Noget vi har savnet i de år hvor vi har haft åben julehave. Her fra LoPes pop up julebutik på Nørre Vosborg.

Der skete meget, meget mere, det er umuligt at få det hele med. 
Et dejligt haveår er slut, og et nyt begyndt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *