Blogpause og hvad tiden er gået med.

3 uger er pludselig gået, uden jeg har fået skrevet et eneste indlæg, hvis første gang det er sket i mit blogliv. Hvad har jeg mon lavet så ? 
Jeg holdt åben i haven, indtil slutning af uge 42. 
I oktober har jeg holdt 3 betonkurser.
Jeg deltager i nogle kurser om digital markedsføring, Servicekoncept og konceptudvikling, målgrupper og værtsskab.
Jeg har holdt fri om torsdagen, sådan helt fri, hvor jeg har gået ture, og haft mig tid.
De andre dage er brugt på havearbejde, der er taget kanter af og luget. Samlet enormt mange æbler op. 
Haven gøres i øjeblikket efterårsklar, der plantes lidt og noget bliver flyttet. Krukkerne med sommerblomster tømmes og stilles ind.

Næsten alle de havemøbler der står under åben himmel, er samlet sammen. Der er faktisk ret mange, når de sådan står side om side.

Alle møbler er gjort grundigt rene, og når de har tørret godt, indenfor i maskinhuset, skal de lige have en omgang maling, inden de sættes på loftet. Alle møblerne i hårdtræ som står på de overdækkede terrasser, er blevet gjort rene og har fået olie, og nej hvor blev de fine. Det var virkeligt tiltrængt.

Der er høstet en del i køkkenhaven, og nye opskrifter afprøvet.
Køkkenhave Karen og jeg har ordnet persillen, som nu ligger i fryseren. En balje til hver blev det til.

En ny favorit i vores køkken er grønkålspesto, og grønkål har vi jo rigtig meget af, så det er godt med endnu en måde at bruge det på. Grønkålspestoen bruges både til tilbehør til aftensmaden og som pålæg på rugbrød.


Ellers er det især grøntsagssupper der bliver lavet mange af lige nu, en herlig spise til frokost, når man har været ude i kulden. Det er en stor glæde, at hente det der skal bruges i køkkenhaven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *