Efterår i det hjemmelavede arbejdshjørne.

I foråret lavede jeg et hjørne på møddingspladsen til indkøbte og hjemmelavede sommerblomster, som ventede på at blive plantet. Et arbejdshjørne med plantebord. Jeg var så træt af at have plantebakkerne stående på jorden. Jeg synes det så rodet ud, og det var også rart at få dem op i arbejdshøjde.

Jeg har altid nogle planter på lager, til udskiftning i krukkerne, og det er meget rart at de er let tilgængelige og det også ser ordentligt ud. De forreste borde/bænke fik dog hen på sommeren nogle blivende krukker, som gjorde arbejdshjørnet indbydende at se på.
Nu er det mest grågrønne planter der pryder arrangementet. Herunder en kinesisk narrehat, som jeg altid er glad for på denne tid af året.

Hjemmeavlede græskar, frøene er fra The Plant Explore

En for mig ny plante jeg har stiftet bekendskab med i år er den høje padderokke (Equisetum hyemale), ualmindelig fin i krukker.

Billeder fra forsommeren. Arbejdshjørnet består af flere borde og bænke, og et plantebord ( det lyserøde)

Borde og bænke er ganske simpelt, og hurtigt lavet af gamle murertreller og lecablokke. Jeg lavede det selv, og jeg er så glad for det hjørne.

Nymfeparakitterne fik sommer plads i arbejdshjørnet, så var der altid selskab.

Planter klar til plantning i krukkerne.

Egentlig havde jeg tænkt at det kun var midlertidigt i foråret det skulle stå der, men jeg er så glad for det, at det nu bliver stående.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *