Fagmesse for havebranchen.

I går var jeg inviteret til pressemøde på Fagmessen for blomsterbutikker og havecentre. En spændende dag med nyheder og Haveglæder indenfor alt hvad der hører have til. Ideer og inspiration var der meget af.

Insekthotellet og de skønne tusindfryd fra Hennecke Stauders stand. Det var der jeg købte stauder i foråret til mit store nye staudebed.

Spændende foredrag med Anna Marie Hillebro om tidens trens. En nyhed var denne krukkebrombær til ampel. Uden torne og rigtbærende, den glæder jeg mig til at afprøve.

Skønne forårsblomster, der fik smilet frem.
Rosenbuen med alt i jern til haven. Jeg er vild med jern i haven, og har mange stativer og andre ting i jern. Det holder og blæser ikke væk.

De her bålfade, er jeg altså lidt forelsket i.
Gardena, som vi kender med haveslanger og andet grej til haven, har lavet en serie med havefodtøj. Støvlerne har indlagt jern under foden, der hvor man rammer, når man graver. Noget der ikke har kunnet fås herhjemme tidligere. De små havehjemmesko, som de kalder træskomodellen, skal jeg helt sikkert have købt et par af, de var så lækre at have på. Jeg kan godt lide at fodtøjet er lige til at smutte i. Fodtøjet er endnu ikke i butikkerne, men kommer i løbet af foråret.

Sødt lille rødt køretøj hos Geemex, omgivet af citrusplanter.
Lækre flade krukker i et plastmateriale, som var rigtig flot. Hos Gunnar Christensens Planteskole. Det var iøvrigt dem der havde den fine ampelbrombær med.

Smuk potterose nyhed fra Roses Forever.
En dejlig dag med masser af indtryk, ideer og snak.

Det er Danske Havecentres brancheforening der står bag fagmessen. Den eneste af sin art i Danmark. Messen er kun åben for Blomsterbutikker og Havecentre.
Det er også dem der står bag bladet Haveglæder, som fås på planteskolerne.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *